Vedat Ademi tregon si i ka ndryshuar jeta pasi eshte bere baba

Vedat Ademi ka një familje të bukur me bashkëshorten e tij, Dorelën dhe dy djemtë, Jonart dhe Erenik. Ai rrëfen për lidhjen e fortë që ka me dy fëmijët e tij pasi përpiqet të jetë sa më

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *