Top News – 27 vaksina në sekondë/ Modeli britanik, mes teknologjisë dhe organizimit

Ka qenë një kohë, tashmë e largët, e mbushur me gabime trashanike nga Boris Johnson. Ka qenë një kohë, në të cilën shifrat e britanisë së madhe të të infektuarve dhe viktimave të koron

Leave a Reply

Your email address will not be published.