Top Channel/ SPAK heton 33 krime zgjedhore, Yuri Kim: Asnjë nuk është mbi ligjin!

33 krime zgjedhore janë duke u hetuar nga Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. SPAK-u e bëri të qartë se është duke ushtruar me përparësi ndjekjen penale për

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *