Pas pak Stop ne Tv Klan me Saimir Kodra dhe Gentian Zenelaj (3 Shkurt 2021)

#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga #SaimirKodra & #GentianZenelaj.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web http

Leave a Reply

Your email address will not be published.