Mazhoranca nis te henen shkarkimin e Metes | Lajme-News

Socialistët nuk kam marrë asnjë ditë kohë dhe menjëherë sapo u rikonfirmuan në qeverisje për 1 mandat të 3-të, do të rinisin menjëherë procedurat për shkarkimin e kreut të shtetit. Ven

Leave a Reply

Your email address will not be published.