Kleoniki Delijorgji: Dua te falenderoj Enkel Demin sepse…

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.
SUBSCRI

Leave a Reply

Your email address will not be published.