Indinjatë për dhunën/ Qytetarët e Elbasanit të shqetësuar për klimën e tensionit nxitur nga politika

Situata e tensionuar e ditëve të fundit në Elbasan duket se nuk është pritur mirë nga qytetarët.

Elbasanit të dijes dhe kulturës nuk i ka hije një situatë e tillë e tensionuar politike k

Leave a Reply

Your email address will not be published.