Erioni i reziston provokimeve të Mikelës – Përputhen, 3 Shkurt 2022

Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvil

Leave a Reply

Your email address will not be published.