Breaking | Presioni mes komisionerëve dhe vëzhguesve ka ngadalësuar numërimin e votave | Top News

“Breaking” është emisioni më i ri informativ i Top News, që do t’i mundësojë publikut shqiptar marrjen e informacionit në një kohë sa më reale. “Breaking” në Top News startoi në 5 prill

Leave a Reply

Your email address will not be published.