Bollino tregon se si bliheshin votat dikur ne Itali: 25 euro para votimit dhe 25 euro pas

“Open”, emisioni kryesor politik në Top Channel në sezonin e dytë. Arena e debateve televizive për çështjet më të rëndësishme të politikës dhe aktualitetit, intervistat me përfaqësuesit

Leave a Reply

Your email address will not be published.