Bejko: DASH nuk ka dashur të dëmtojë PD-në pasi mund ta kishte marre këtë vendim para zgjedhjeve

“Open”, emisioni kryesor politik në Top Channel në sezonin e dytë. Arena e debateve televizive për çështjet më të rëndësishme të politikës dhe aktualitetit, intervistat me përfaqësuesit

Leave a Reply

Your email address will not be published.