21% e bizneseve kane me te larte nivelin e borzhit se kapitalin |Lajme – News

Sektori i shërbimeve dhe industria kanë rritur ngarkesën me borxh gjatë pandemisë së Covid-19, ndërsa rezultojnë ndër si degët që kanë peshën më të lartë të kredisë në raport me kap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *